La reunió es va celebrar ahir 22 de gener i va ser presidida pel conseller Manel Balcells

El Pacte Nacional de Salut vol blindar el sistema de salut des del punt de vista de finançament i de model i abordar els veritables reptes de present i de futur






23/01/2024

La sessió ha servit per lliurar el document de bases elaborat a partir del treball amb 54 experts en les diferents matèries que abasten les àrees de transformació del sistema de salut. Les recomanacions d’aquests experts estaran disponibles per a tothom a partir d’avui 23 de gener a la plataforma "Participa Gencat”. Per tant, el pacte enceta ara un procés participatiu obert a la ciutadania a través d’un formulari que trobareu aquí (disponible des del 23 de gener al 18 de febrer).

El Pacte Nacional de Salut és un projecte de país que demana un debat i els acords de tots els agents implicats. S’està fent a través d’una visió de sistema de salut públic, universal, equitatiu, sostenible i de qualitat, incorporant la perspectiva de gènere, el respecte al medi ambient, l’equitat territorial i, en definitiva, situant la persona al centre, amb un concepte holístic de la salut.