Dimecres 28 de febrer de les 10:00 a les 11:30 hores, en línia a través de Teams






23/02/2024

El 30 de desembre de 2023 es va publicar al BOE l'Ordre ITU/1423/2023, de 29 de desembre, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajudes per al desplegament de plataformes tecnològiques i solucions digitals a les destinacions de la Xarxa de Destinacions Turístiques Intel·ligents i es procedeix a la convocatòria anticipada de l'any 2024, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (aquí la informació al web).
 
Per tal d'informar de les darreres modificacions de l'Ordre de bases, i de contestar els dubtes que els assistents tinguin respecte de la convocatòria, Segittur oferirà una sessió tècnica informativa en línia el pròxim dimecres 28 de febrer de 10:00 a  les 11:30 hores, a través de l'enllaç de MS Teams (aquí).
 
Aquesta sessió estarà principalment enfocada a informar de les darreres modificacions de l'Ordre de Bases i a contestar els dubtes que els assistents tinguin respecte de la convocatòria. L'agenda d'aquesta sessió inclou els punts següents:
  • Breu introducció a la visió global de la Plataforma Intel·ligent de Destinacions
  • Breu repàs de les modificacions i els aspectes més rellevants de l'Ordre de Bases
  • Exemples de projectes que es podrien presentar
  • Dubtes i consultes
La sessió quedarà gravada en el següent enllaç per al posterior visionat per part dels assistents o d'altres interessats que no hagin pogut assistir (aquí la podreu veure).

Per a més informació, podeu consultar a l'enllaç d'aquesta notícia la pàgina del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme.  
 
Per a qualsevol dubte relacionat amb la convocatòria, podeu adreçar-vos també a l'adreça de correu soportepid@segittur.es