Dimecres 16 de novembre va tenir lloc una reunió on s'ha presentat el document definitiu de priorització d’actuacions de les infraestructures ferroviàries del corredor, a la qual hi ha assistit Laura Campos, alcaldessa de Montcada i Reixac i vicepresidenta de la Federació de Municipis de Catalunya






16/11/2016

Aquesta reunió, la segona de la Taula Estratègica del Corredor Mediterrani ha tingut lloc a la seu del Departament de Territori i Sostenibilitat, i ha estat presidida pels consellers de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull; i d'Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, amb la presència també de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell.

En la reunió s'ha presentat un document definitiu de priorització d’actuacions de les infraestructures ferroviàries del corredor en base a l’agenda del Corredor i a les aportacions que ja s'han fet arribar. Ara, per garantir el màxim consens unànime del document, s'obre un termini fins al 31 de desembre de 2016, per recollir les màximes aportacions i observacions, abans no passi a tràmit parlamentari. Posteriorment, el document es presentarà al nou ministre de Foment del govern de l'Estat.

Aquest document s'ha estat elaborant en les reunions del grup de treball, creat a la primera reunió de la Taula el 25 de maig. El conseller Rull i el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, han estat els qui han presentat aquest document definitiu de priorització d'actuacions de les infraestructures ferroviàries del Corredor Mediterrani.