Poden ser objecte de subvenció la redacció i l'actualització de plans directors del servei d'abastament d'aigua en municipis de menys de 5.000 habitants censats

08/09/2017

Als efectes d'aquesta convocatòria, s'entén per pla director aquell estudi especialitzat que contingui com a mínim els aspectes detallats en l'annex 1.

No són objecte de subvenció: a) Les inversions en infraestructures que es proposin en aquests plans directors; i b) L'impost sobre el valor afegit (IVA) de la redacció de plans directors en relació amb el servei d'abastament d'aigua.

Poden optar a les subvencions els ens locals de Catalunya titulars del servei d'abastament d'aigua i aquells ens locals o agrupacions d'ens locals que prestin el servei d'abastament d'aigua o que duguin a terme la inversió objecte de subvenció per delegació o encàrrec. Un ens local o una agrupació d'ens locals pot presentar una sol·licitud de subvenció per a la redacció dels plans directors del servei d'abastament d'aigua corresponents a diversos municipis de menys de 5.000 habitants censats. Si la sol·licitud de subvenció s'adreça a la redacció o actualització dels directors del servei d'abastament corresponents a set o més de set municipis, l'ens local pot incloure a la relació de plans a redactar el corresponent a un municipi de més de 5.000 habitants, cas en el qual s'aplica el que es preveu a la base 3.3.

Els ens locals sol·licitants poden presentar l'acord de sol·licitud i la documentació a què fa referència l'apartat 4 d'aquesta base en el termini que s'estableixi a la convocatòria a comptar de l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.