• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Menú

SALUTACIÓ DEL PRESIDENT


salazopyrin vs asacol

salazopyrin pregnancy click salazopyrin og kalk
Com a president de la Federació de Municipis de Catalunya dono la benvinguda a totes aquelles persones que visiteu aquest espai web, on podreu conèixer les propostes, les accions i les iniciatives que porta a terme la nostra organització municipalista.

Hem apostat sempre per l’agilitat i la qualitat en els serveis, i creiem que aquesta pàgina és una demostració més que evident. Aquí informem de les iniciatives que portem a terme, les propostes que traslladem a d’altres instàncies i, en definitiva, tota la tasca que la nostra entitat porta a terme en defensa dels interessos de les entitats locals, alhora que també vetllem per ser els receptors de les vostres aportacions, per tal d’aconseguir ser un fidel reflex de tot allò que esdevé en les administracions locals catalanes i tot allò que preocupa els seus representants.

L’objectiu de la Federació és l’impuls de l’autonomia dels ens locals i la defensa dels seus interessos i, per aquest motiu, som un òrgan capaç de canalitzar les site reivindicacions de les administracions locals catalanes. Aquesta web és una mostra de la feina que s’ha fet, la que es fa i la que es farà. Crec que mitjançant aquesta web teniu una finestra oberta a la informació, la participació i la transparència.

Tots sabem que la situació dels ajuntaments és delicada, vivim moments de dificultats econòmiques, però no per això deixarem de ser la veu de les reivindicacions del món local. L’administració local és la més propera a la ciutadania, la que rep les seves demanes i necessitats, i la nostra pàgina web té la pretensió de mantenir una relació fluïda entre els mateixos ajuntaments i entre tots aquells que volen estar informats de les notícies d’interès municipal, i que coneguin la tasca de suport, assessoria i coordinació que prestem a tots els nostres associats, amb l’única idea de servir al municipalisme.

Esperant que www.fmc.cat sigui una eina útil i de referència en tots els temes d’àmbit local, us dono la benvinguda.

Una cordial salutació.

Xavier Amor

President de la Federació de Municipis de Catalunya