POLÍTICA DE GALETES

La Declaració de Galetes forma part essencial de les normes i polítiques de privacitat del lloc web de l’FMC, que d'ara endavant direm "Lloc web". En accedir o navegar en el Lloc web, o en utilitzar els seus serveis, vostè està acceptant automàticament els termes i condicions establerts en les nostres regles i polítiques legals.

Perquè la teva experiència de navegació en el nostre Lloc web sigui més senzilla i efectiva, volem informar-lo que l’FMC, l'entitat titular, amb número d'identificació fiscal G-08797771 i amb seu a Via Laietana, 33 6è 1a, 08003 Barcelona, Espanya, fa ús de galetes que emmagatzemen i recuperen informació de manera similar, que anomenarem "galetes" d'ara endavant.

En aquesta línia, i amb la intenció de proporcionar-li tota la informació necessària perquè pugui navegar amb confiança, posem a la teva disposició el següent resum informatiu que explica què són les galetes, quins tipus de galetes emprem en el nostre Lloc web, i com pot configurar-les o desactivar-les a la seva elecció.

La present política de galetes ha estat modificada l’01/11/2023.

QUÈ ÉS UNA GALETA?

Una galeta és un petit fragment de dades, generalment en forma d'arxius de text, que un lloc web sol·licita al seu navegador perquè s’emmagatzemi en el seu dispositiu. Aquestes galetes serveixen per a recordar informació sobre vostè, com les seves preferències d'idioma o detalls per a iniciar sessió.

Les galetes exerceixen un paper fonamental en el funcionament d'internet en proporcionar solucions tècniques que faciliten la navegació de l'usuari en diversos llocs web. És important destacar que no causen mal a l'equip o dispositiu de l'usuari. Quan estan habilitades en la configuració del navegador, també contribueixen a identificar i solucionar possibles problemes de funcionament en el lloc web. A més de la seva funció tècnica, les galetes poden tenir aplicacions en l'àmbit publicitari i analític.

ÚS DE GALETES PER PART DEL TITULAR DE LA PÀGINA WEB

L’FMC utilitza tant galetes pròpies, que són creades directament pel nostre domini, com galetes de tercers, que provenen de llocs web externs no afiliats a la Federació de Municipis de Catalunya i són propietat de terceres empreses. Aquestes galetes s'usen per als fins específics que es descriuen a continuació. Si en el futur decidim implementar altres galetes amb l'objectiu de millorar els nostres serveis, informarem els usuaris a través d'aquesta política. Per tant, li recomanem visitar periòdicament aquesta pàgina de Polítiques de Galetes.

GALETES ESTRICTAMENT NECESSÀRIES

Es tracta d'aquelles galetes que permeten als usuaris navegar per una pàgina web, plataforma o aplicació i utilitzar diverses opcions i serveis disponibles en ella. Per exemple, aquestes galetes faciliten el control del trànsit i la transferència de dades, identifiquen la sessió de l'usuari, proporcionen accés a seccions d'accés restringit, recorden els elements d'una comanda, gestionen el procés de compra, permeten la inscripció en esdeveniments, garanteixen la seguretat durant la navegació, emmagatzemen contingut multimèdia com a vídeos o sons, i possibiliten compartir contingut en xarxes socials.

L’FMC no requereix el seu consentiment per a instal·lar en el seu dispositiu les galetes necessàries que activen les funcions que vostè utilitza. El seu ús es justifica per la necessitat de brindar els serveis sol·licitats. Si decideix desactivar o bloquejar totes les galetes en el seu navegador, és possible que la seva experiència de navegació en el Lloc web no sigui òptima i que algunes de les utilitats del Lloc web no funcionin correctament.

GALETES DE FUNCIONALITAT

Es refereixen a aquelles galetes que permeten als usuaris accedir al servei amb característiques generals predefinides, considerant les circumstàncies del seu dispositiu o eleccions prèvies. Això inclou aspectes com l'idioma seleccionat, la lletra tipogràfica i la disposició de les imatges segons si s'accedeix des d'una computadora o un dispositiu mòbil, entre altres.

Les galetes de preferències es configuren automàticament quan visita el Lloc web o realitza eleccions de personalització. Això assegura que el contingut s'adapti a les seves necessitats específiques. Per a l'ús d'aquestes galetes, l’FMC no requereix el seu consentiment, ja que la informació que es recopila no té un impacte significatiu en la seva privacitat i és essencial perquè els nostres continguts resultin atractius, la qual cosa es basa en el nostre interès legítim.

GALETES DE RENDIMENT

Aquestes galetes recopilen dades sobre la forma en què els visitants interactuen amb el lloc web, com les pàgines més visitades, la detecció de missatges d'error en les pàgines web, les seccions a les quals accedeixen i els botons que seleccionen. És important destacar que la informació obtinguda a través d'aquestes galetes no permet identificar als visitants; es manté anònima en estar agregada. La finalitat d'aquestes galetes és recopilar estadístiques i informes que serveixen per a millorar el rendiment del lloc web.

Així mateix, l'informem que algunes de les galetes analítiques utilitzades les proveeix Google Analytics. Pot trobar més informació sobre les galetes de Google Analytics aquí:

Pot evitar la utilització de Google Analytics en relació amb el seu ús en el Lloc web en descarregar i instal·lar el complement de navegador disponible a través d'aquest enllaç:

Aquestes galetes emmagatzemen informació sobre com els usuaris naveguen en línia, recopilant dades mitjançant l'observació constant dels seus hàbits de navegació. Això permet crear perfils detallats que s'utilitzen per personalitzar la publicitat, tant en aquest Lloc web com en altres llocs web de tercers..

LLISTA DE GALETES QUE UTILITZA EL LLOC WEB

El Lloc web de l’FMC, utilitza galetes per als següents propòsits:

GALETES ESTRICTAMENT NECESSÀRIES

Aquestes galetes són essencials per al funcionament del lloc web i no poden desactivar-se en els nostres sistemes. S'ajusten en resposta a les seves accions per proporcionar serveis com la personalització de les preferències de privacitat, la iniciació de sessió o l'ompliment de formularis. Tot i que pot configurar el seu navegador per bloquejar o rebre alertes sobre aquestes galetes, és important tenir en compte que això pot afectar el rendiment de certes parts del lloc web. La desactivació o bloqueig de totes les galetes del navegador pot limitar la navegació òptima i el funcionament de les utilitats del lloc web. És rellevant destacar que aquestes galetes no emmagatzemen cap informació personal identificable.

Nom Tipus Descripció
ASP.NET_SessionId Pròpia Gestiona la Sessió d'un usuari

GALETES DE FUNCIONALITAT

Aquestes galetes possibiliten una major funcionalitat i personalització del lloc. Poden ser configurades tant per nosaltres com per tercers, els serveis dels quals hem incorporat a les nostres pàgines. Si opta per no habilitar aquestes galetes, és possible que alguns dels nostres serveis no operin de manera òptima.

Nom Tipus Descripció
FMC Pròpia Emmagatzema l’estat de consentiment de l’usuari davant del baner de Galetes.

GALETES DE RENDIMENT

Aquestes galetes ens permeten rastrejar les visites i les fonts de trànsit, el que ens habilita per avaluar i millorar el rendiment del nostre lloc web. Ens proporcionen informació sobre la popularitat relativa de les diferents pàgines i el nombre de persones que accedeixen al lloc. És important destacar que la informació recopilada per aquestes galetes s'agrupa i, per tant, es manté anònima. Si decideix no permetre aquestes galetes, no podrem determinar quan va visitar el nostre lloc, la qual cosa limitaria la nostra capacitat per analitzar el seu ús.

Nom Tipus Descripció
_ga Tercers Registra una identificació que s’utilitza per generar dades estadístiques sobre com el visitant utilitza el web.
_ga# Tercers Recopila dades sobre el nombre de vegades que l’usuari ha visitat el web a més de les dades de la primera visita i la més recent.

TERMINIS DE CONSERVACIÓ

Les galetes emprades per l'FMC romandran en el seu dispositiu pel temps necessari per a complir amb el seu propòsit original, sense excedir els 2 anys. No obstant això, sempre té l'opció d'eliminar-les utilitzant les configuracions del seu navegador, com es detalla a la secció “COM CONFIGURAR, REBUTJAR O BLOQUEJAR GALETES” d'aquesta política.

TRANSFERÈNCIES INTERNACIONALS

Determinades dades personals recopilades mitjançant galetes de tercers poden estar subjectes a transferències internacionals. En aquests casos, volem garantir-li que es prendran les mesures de seguretat necessàries per preservar la confidencialitat, integritat i disponibilitat d'aquesta informació. Per a obtenir detalls addicionals sobre les transferències internacionals realitzades per cada tercer, li recomanem consultar les polítiques de privacitat dels tercers a través dels enllaços proporcionats en el panell de configuració.

COM CONFIGURAR, REBUTJAR O BLOQUEJAR GALETES

L'FMC ha posat a disposició un panell de configuració de les galetes utilitzades en el lloc web, al qual pot accedir mitjançant el següent enllaç.

ENLLAÇ CONFIGURACIÓ GALETES

A través d'aquesta eina, l'usuari té l'opció d'acceptar totes les galetes, rebutjar-les totes (excepte les tècniques necessàries per al funcionament del lloc web) o configurar-les de manera gradual.

Té l'opció d'impedir l'emmagatzematge de galetes utilitzant les opcions de configuració del seu navegador. Així mateix, pot ajustar el seu navegador perquè li notifiqui quan un servidor intenti guardar una galeta.

DRETS DELS USUARIS

Voleu saber com tractem les vostres dades? Consulteu la nostra Política de Privacitat.