• Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
Oberta la convocatòria de la Mobile Week 2021 adreçada al món local
Oberta la convocatòria de la Mobile Week 2021 adreçada al món local


Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i la Generalitat de Catalunya han obert la convocatòria per sumar-se a la Mobil Week 2021, que el proper any arribarà a la seva cinquena edició. Amb aquesta crida a Ajuntaments i consells comarcals es vol arribar a celebrar al 2021 la Mobile Week més àmplia i participativa

16/06/2020

La Mobile Week va néixer l’any 2017 amb l’objectiu d’apropar la tecnologia als ciutadans i generar un espai de reflexió sobre l’impacte de la tecnologia en la societat, i aconseguir ciutadans digitalment competents en qualsevol àmbit de la seva vida. Mitjançant un programa de conferències i tallers gratuïts, Mobile Week planteja espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives que connecten les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes situant al ciutadà al centre de la revolució digital.

La primera edició de Mobile Week va tenir lloc a la ciutat de Barcelona al 2017. L’èxit de les primeres convocatòries va fer que al 2019, MWCapital i la Generalitat l’estenguessin a tot Catalunya, i que, a més de l’edició de Barcelona, cinc poblacions més poguessin comptar amb la seva pròpia Mobile Week. En l’edició 2020, Mobile Week va viure un increment notable, sent present a 15 localitats de tot Catalunya, a més de Barcelona.

El termini per presentar els projectes està obert fins el 17 de juliol i el 15 de setembre es donaran a conèixer les iniciatives seleccionades.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC