• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Jornada virtual 'Ràdio, escola i comunitat'
Jornada virtual 'Ràdio, escola i comunitat'


El Mercat Audiovisual de Catalunya inaugura una nova sèrie de sessions en streaming amb periodicitat regular. Continguts exclusius que mantindran la marca MAC durant els mesos que separen els certàmens presencials. Recordem que la pròxima edició del MAC se celebrarà el dimecres 29 de setembre. La primera d’aquestes cites virtuals acollirà la jornada Ràdio, escola i comunitat. Per una educació participativa, crítica i creativa, que tindrà lloc el dimecres 24 de febrer al matí.

17/02/2021

Serà un espai per conèixer i intercanviar les experiències i coneixements que neixen de les emissores escolars, donant veu als infants i joves, docents, entitats i institucions que fan possible la ràdio escolar. També serà un estímul per emprendre el vostre propi projecte o bé per potenciar la pràctica que ja teniu en marxa. La jornada també està adreçada a ràdios locals, entitats, ajuntaments o, simplement, persones amb ganes de saber més coses sobre el món de les emissores escolars.

A través d’aquesta sessió es descobrirà que la ràdio és una eina pedagògica que facilita l’articulació dels diferents espais curriculars amb la producció de continguts radiofònics significatius per l'alumnat i per tota la comunitat educativa. A més, és un mitjà que permet estimular les habilitats comunicatives orals i escrites, la creativitat i el pensament crític, el treball en equip i per projectes, el vincle amb les famílies i amb l'entorn social, fins i tot en aquests temps de pandèmia. Aquesta trobada és una iniciativa de la cooperativa COMSOC-Comunicació Social, organitzada pel Departament d'Educació de la Generalitat i el Consell de l'Audiovisual de Catalunya, amb la col·laboració del Mercat Audiovisual de Catalunya, Ràdio Granollers i la plataforma Ràdios Escolars en Xarxa.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Programa
Inscripcions-1
Inscripcions-2


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC