• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Barcelona i la seva metròpoli seran la seu del congrés mundial de recerca en usos del temps
Barcelona i la seva metròpoli seran la seu del congrés mundial de recerca en usos del temps


L'Associació Internacional de Recerca en Usos del Temps, (IATUR), per les seves sigles en anglès) celebrarà el 43è congrés mundial a Barcelona i la seva metròpoli del 27 al 29 d'octubre, dins dels actes que formen part de la Time Use Week, co-organitzada, per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona, l'AMB, la Diputació de Barcelona i la Barcelona Time Use Initiative (BTUI) i amb el suport de l'oficina de Barcelona de la Comissió Europea i Parlament Europeu

22/06/2021

Els anys anteriors, s'havia celebrat a Washington i Budapest i l'any passat estava previst a Tokio, però es va haver de cancel·lar per la pandèmia.  L'objectiu d'aquest congrés és mostrar els avenços de la recerca i connectar-los amb polítiques del temps concretes i aplicables per la ciutadania. Actualment, s'han rebut més de 150 articles. Enguany el Congrés ampliarà la seva vessant científica per incorporar actuacions de polítiques públiques i impacte del temps a organitzacions empresarials.

El Pacte per la Reforma Horària, els pactes del temps municipals i les xarxes d'empreses per usos del temps impulsats en el territori català són instruments pioners igual que el fet que Barcelona fos el primer municipi estatal en tenir una Regidoria de Nous Usos Socials dels Temps. Segons l'organització del congrés, aquestes polítiques han estat un gran atractiu per elegir Barcelona com seu del Congrés.

En el marc de la Time Use Week, hi participaran les principals persones investigadores en polítiques del temps, com Anne Clémenceau, directora d'Eurostat, la bestseller danesa Camilla Kring, Oriel Sullivan, professora de sociologia de gènere de la University College London i Carla Estivill, professora i membre de la Societat Espanyola de la Son.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC