• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • LinkedIn
  • WhatsApp
L'1 de gener obren les inscripcions al Pla de formació per la personal de les administracions públiques catalanes per al primer semestre de 2022
L'1 de gener obren les inscripcions al Pla de formació per la personal de les administracions públiques catalanes per al primer semestre de 2022


L’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) ha publicat el Pla de formació 2022 per a l’Administració Local. El conjunt de les activitats programades per aquest 2022 són resultat del procés de detecció de necessitats formatives que es planteja, no com una activitat puntual i focalitzada en el temps, sinó com un procés continu que es manifesta en cadascun dels contactes que el Servei de Formació Contínua Professionalitzadora i de Selecció per a l'Administració Local manté tant amb els ens com amb els professionals del món local

28/12/2021

Des del Servei de Formació Contínua Professionalitzadora i de Selecció per a l'Administració Local de l’EAPC s'ha treballat amb aquests recursos d'informació per a completar el disseny d'un Pla de Formació que doni resposta a les necessitats formatives competencials dels ens locals de Catalunya. Amb aquest objectiu, pel conjunt de l’any 2022, s’han programat 281 activitats formatives, de les quals 30 són noves, sumant un total de 3.850 hores lectives.

El Pla de Formació per a l'Administració Local 2022 serà, un cop més, un Pla interdisciplinari, focalitzat en la millora competencial dels i les professionals de l’Administració local de Catalunya i sensible a totes les novetats legislatives que s'hagin pogut produir. En línia amb les tendències marcades al procés de detecció de necessitats formatives, per aquest any es manté un pes destacat de la formació en línia, recuperant, no obstant, la presencialitat en aquelles activitats en què hi aporta un valor afegit. Amb aquesta combinació de modalitats, l’EAPC vol facilitar l’accés a la seva formació en un entorn segur, minimitzar desplaçaments, evitar aglomeracions i posar, en definitiva, a disposició de l’alumnat eines de trobada en línia i de formació a distància.

Incorporant de forma progressiva i creixent la modalitat de formació mixta en la seva programació (i combinant, per tant, diverses metodologies d’aprenentatge en la mateixa activitat), aquest Pla de formació manté la vocació de ser un instrument flexible i dinàmic, al servei de la capacitació de qualitat del personal de l’Administració local.

Aquest 2022 s’ha posat especial interès en recuperar íntegrament la programació dels quatre seminaris d’actualització professional, així com en afegir-ne un cinquè nou. La programació d’enguany inclou la XI edició del Seminari de recursos humans, la XX edició del Seminari d’actualització per a interventors, la XIII edició del Seminari d’urbanisme, la VII edició del Seminari de contractació i, finalment, com a novetat, la primera edició del Seminari sobre els ens instrumentals i de cooperació dels ens locals.

Els seminaris es constitueixen, des de fa més de quinze anys, com un recurs per a l’actualització permanent dels professionals del món local i s’han consolidat com un espai de referència per al debat i la reflexió dels temes d’especial transcendència, complexitat i actualitat.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC