Crearà més de 620 noves places d'aparcament segur per a bicicletes, fins a arribar a 2.800 places a la metròpolis de Barcelona abans del mes de desembre. Activarà un nou aparcament de gran capacitat a Badalona i, a continuació, n'instal·larà dos més al Prat de Llobregat






17/03/2022

L'AMB ampliarà aquest any un 30 % l'oferta de places de Bicibox, el servei d'aparcament segur de l'AMB per a bicicletes particulars. D'acord amb els municipis, instal·larà 626 noves places a la metròpolis de Barcelona per seguir creant infraestructura segura per als usuaris de la bicicleta i continuar impulsant la mobilitat sostenible. Aquesta ampliació coincideix amb el 10è aniversari del servei, que se celebra demà dijous, 17 de març, amb una jornada tècnica i un lliurament de premis.

Aquesta nova oferta s'estructurarà amb diferents tipus de serveis Bicibox: 406 noves places de mòduls metàl·lics i 220 places d'aparcaments de gran capacitat. Amb aquest increment, es passarà de 2.152 a 2.778 places en menys d'un any a la metròpolis de Barcelona.

Aquesta estratègia d'expansió i diversificació del servei, que atén a la demanda creixent d'usuaris de la bicicleta, farà que el Bicibox arribi també a sis nous municipis de la metròpolis de Barcelona entre el 2022 i el 2023. Concretament: Barberà del Vallès, Santa Coloma de Cervelló, Sant Vicenç dels Horts, Montgat, Santa Coloma de Gramenet i Badalona.