Celebrat a Brussel·les, amb milers de participants, presencials i virtuals, durant cinc dies que van connectar amb més de 250 artistes, expositors, conferenciants i responsables polítics durant taules de discussió interactives, tallers, demostracions i actuacions artístiques






22/04/2024

Apunta la informació que el New European Bauhaus Festival 2024 va ser un èxit, i és on les autoritats locals tenen un paper clau a l'hora d'integrar el patrimoni cultural en el desenvolupament de les ciutats europees, promovent comunitats més sostenibles i inclusives. Diu aquesta que amb milers de participants, presencials i virtuals, durant cinc dies van connectar amb més de 250 artistes, expositors, conferenciants i responsables polítics durant taules de discussió interactives, tallers, demostracions, i actuacions artístiques.

La prestigiosa cerimònia de lliurament dels Premis Nova Bauhaus Europea 2024 va destacar 20 projectes i idees notables que encarnen la identitat d'una comunitat en moviment. (Aquí) podeu descobrir tots els guanyadors del 2024.

Entre ells el projecte 'Horts al Terrat' de l'Ajuntament de Barcelona (aquí més informació).

A l'enllaç podeu redescobrir els rics diàlegs, les sessions en directe, experiències i trobar esdeveniments que encara estan disponibles per tornar-se a veure. On el coneixement i la inspiració que es va compartir durant el New European Bauhaus Festival 2024 serveixin com a poder transformador d'aquestes idees per continuar motivant l'acció i el canvi.

Font: Comitè Europeu de les Regions - 15 d'abril 2024.