Tindran lloc el 12 i 13 de desembre de 2023 a l'Auditori del Campus Poblenou de la Universitat Pompeu Fabra

28/11/2023

Tenen com a objectiu reforçar la col·laboració entre les institucions d'educació superior i el seu entorn explorant, des d’un debat rigorós i obert, les relacions i punts de contacte entre les ciutats i les universitats, fent aflorar reptes comuns i propostes de futur. En aquest sentit, considerem que la vostra institució pot aportar-hi molt des del vostre bagatge i experiència enriquint al màxim les possibilitats del diàleg.

Més concretament, hi haurà una ponència inaugural i diferents sessions que pretenen generar entre els assistents aquesta anàlisi i intercanvi per extreure’n conclusions compartides entre la universitat, l’administració pública i els diferents agents socioeconòmics en temes com la tecnologia i la nova economia, els reptes i transformacions socials a les ciutats o la democràcia del coneixement entre d'altres.

Els organitzadors són la Global University Network for Innovation (GUNi) i l’Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP). Les Jornades compten amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona i la Fundació La Caixa en el marc de la iniciativa de la capitalitat universitària mundial.