• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Premi de Seguretat Viària Urbana de la UE
Premi de Seguretat Viària Urbana de la UE


La Comissió Europea llança un nou premi europeu per a la seguretat viària en el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat (16 a 22 de setembre), les sol·licituds per optar són obertes fins al 31 d'octubre de 2021

17/05/2021

Reconeixent el paper crucial que tenen les ciutats de tota Europa en la millora de la seguretat viària, sobretot tenint en compte que el 38 per cent de les víctimes mortals i més del 50 per cent de lesions greus es produeixen a les vies urbanes, aquest premi reconeix als governs locals a adoptar mesures per millorar la seguretat viària, dins de l'esperit del concepte de "sistema segur" reconegut internacionalment. El guardó premia els èxits destacats i innovadors en matèria de seguretat viària i fomenta l'intercanvi de bones pràctiques a tot Europa.  

Aquestes mesures poden afectar un o diversos aspectes de la seguretat viària, com ara infraestructures millorades, mesures de reducció de velocitat, iniciatives per millorar la seguretat de la flota dels vehicles públics o mesures per millorar les habilitats o la sensibilització en la seguretat de les persones.  

Per optar al premi, les mesures ja han d'estar implementades (no en la fase de planificació), ser innovadores i tenir com a objectiu millorar la seguretat a més llarg termini. Les consultores i els operadors de transport estan exclosos. 

Els sol·licitants poden ser els governs locals que tinguin competència legal per desenvolupar i implementar mesures de seguretat viària al seu territori.




Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació
Web Setmana Europea de la Mobilitat


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC