• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
7è Congrés Català de Salut Mental, enguany amb el títol 'Societat digital i salut mental'
7è Congrés Català de Salut Mental, enguany amb el títol 'Societat digital i salut mental'


El congrés se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de novembre de 2021 a Barcelona i el seu format serà híbrid (presencial i telemàtic). Inclourà el Memorial 'Covid-19, un dol col·lectiu' del 25 d'octubre

16/06/2021

La Fundació Congrés Català de Salut Mental organitza aquesta 7a edició, amb la participació d'un ampli col·lectiu de professionals i amb el suport de diferents entitats i institucions del sector que treballaran conjuntament per l'èxit del congrés.

En aquesta 7a edició, el Memorial no anirà dedicat a una persona en particular, sinó a un fenomen que ens ha afectat a tots i totes, tant en l'àmbit sanitari, com social: 'Covid-19, un dol col·lectiu'. que se celebrarà al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona el dilluns 25 d'octubre. La presentació de l'acte el farà l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, i serà un acte obert a la ciutadania (no caldrà estar inscrit al congrés), només caldrà confirmar l'assistència a info@fccsm.net

El 7è Congrés Català de Salut Mental abordarà l'entorn digital i la salut mental, tant els seus riscos evidents com les seves potencialitats en la societat i en l'atenció en la salut mental en particular. Aquí podeu consultar el programa del congrés.

El lloc de celebració i format del congrés podrà ser telemàtic: ponents i participants a través de la plataforma Zoom o híbrid: ponents a la sala d'actes del Col·legi de Metges de Barcelona i participants a través de la mateixa plataforma Zoom. Tot anirà en funció de les recomanacions sanitàries del moment a partir del 25 d'octubre. S'oferirà la possibilitat d'assistir de forma presencial cadascun dels dies (3, 4 o 5 de novembre) a una part dels inscrits. D'acord amb les confirmacions, la resta ho seguiran també via Zoom.

Aquest congrés també vol posar en relleu la interrelació existent entre la salut mental i la cultura. Com en anteriors edicions, la dimensió cultural i producció artística des del col·lectiu en primera persona hi estarà present.

La data límit per fer la inscripció és l'1 de novembre, i en el preu s'inclou la documentació, l'accés a totes les sessions de treball i els actes culturals.
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Inscripcions
Més informació


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC