• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
L'FMC coorganitza l'IMC21, un fòrum de debat internacional per entendre el nou model de mobilitat i transport públic
L'FMC coorganitza l'IMC21, un fòrum de debat internacional per entendre el nou model de mobilitat i transport públic


L'International Mobility Congress (IMC21) es farà a Sitges els dies 21 i 22 de setembre -presencial i en línia-, busca entendre com l'era post COVID definirà el futur model de mobilitat pública i, per a això, durant les dues jornades, 70 ponents revisaran casos d’èxit mundial i debatran sobre el futur de la mobilitat. L'FMC és entitat coorganitzadora del congrés

03/09/2021

En la seva primera edició, l'International Mobility Congress (IMC21) serà un esdeveniment híbrid. La digitalització suposa una gran possibilitat d’internacionalització del congrés, a més d'una gran eina d'interacció entre tots els assistents. Per la seva banda, l'organització del congrés ha preparat mesures COVID-Less per garantir la seguretat dels assistents presencials.

La presentació de l'IMC21 que espera rebre 800 professionals del sector per buscar solucions aplicades a la mobilitat en l’entorn local va ser el 15 de juliol de 2021.

A l'IMC21 es posarà el focus en solucions concretes i aplicables, com la mobilitat sostenible com actiu d'una destinació turística, les eines COVID-Less o el paper que ha de tenir la mobilitat en els nous programes de fons europeus Next Generation. També comptarà amb un espai de descoberta de tendències, com els vols de passatgers amb drons, i la participació de l'Agència Espacial Europea.

L'esdeveniment comptarà amb 30 ponències que es distribuiran durant els dos dies del congrés. A més del programa oficial, hi haurà sessions paral·leles a la sala FORUM. Per altra banda, inclourà també un espai de networking, una zona d’exposició comercial i altres esdeveniments propis organitzats per les entitats que col·laboren amb el projecte.

L'IMC21 està organitzat per la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Sitges, l'AMTU, l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’àrea de Barcelona, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, la Federació de Municipis de Catalunya (FMC), l'Associació de Municipis de Catalunya (ACM), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) i l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), i amb el patrocini oficial de Seat Code.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació IMC21


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC