• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Acte d'homenatge a alcaldes i alcaldesses de Catalunya
Acte d'homenatge a alcaldes i alcaldesses de Catalunya


El Centre Cultural el Born va acollir ahir un acte d'homenatge a la política municipal aplegant diversos alcaldes i alcaldesses de Catalunya en la tradicional trobada-dinar que Alcaldes.eu organitza des de 2011, coincidint amb el final de les legislatures municipals. Xavier Amor, president de l'FMC i alcalde de Pineda de Mar, va intervenir en aquest acte, que tenia l'objectiu d’agrair i reconèixer la tasca realitzada pels alcaldes i alcaldesses

07/05/2019

Amb la participació de més de 150 persones, entre electes, representants de la societat civil, empresaris i mitjans de comunicació, l'acte va servir per agrair i reconèixer la tasca realitzada pels alcaldes i alcaldesses de Catalunya.

En l'acte va intervenir, entre d'altres electes, Xavier Amor, president de la Federació de Municipis de Catalunya i alcalde de Pineda de Mar, conjuntament amb el conseller d’Interior, Miquel Buch i el president de l’ACM i alcalde de Sallent, David Saldoni. Amor va destacar que "la feina dels alcaldes i alcaldesses ha estat clau en els darrers 40 anys per explicar els canvis i transformacions socials".

Representant els que han anunciat que abandonaran l’activitat política municipal en acabar la legislatura, van rebre reconeixement una dotzena de batlles de diverses poblacions: Lluis Tejedor (el Prat de Llobregat), Miquel Arisa (Centelles), Jordi San José (Sant Feliu de Llobregat), Mireia Solsona (Matadepera), Josep Poblet (Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona), Josep Maria Corominas (Olot), Joan Costa Planes (Rajadell), Marta Felip (Figueres), Andreu Francisco (Alella), Valentí Riera (Aguilar de Segarra), Teresa Padrós (Palau Solità i Plegamans), i Marc Prat (Ribes de Freser). Lluís Tejedor, Miquel Arisa, Jordi San José i Mireia Solsona han estat també membres dels òrgans de govern de l'FMC en diferents etapes. Tejedor, a més, ha estat durant diversos anys també vicepresident de l'entitat.

Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC