• Descarregar Google Play Store
  • Descarregar Apple Store
  • E-Mail
  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube
  • RSS
  • Flickr
Congrés Nacional d'Educació Ambiental 2020-21 (Edició virtual)
Congrés Nacional d'Educació Ambiental 2020-21 (Edició virtual)


La sessió inaugural va ser el 27 de novembre, la propera sessió serà dijous 25 de març a les 17 h, també via Zoom, amb el tema 'De la recerca a l'acció transformadora: Mirades per a la transformació'

26/02/2021

El Congrés Nacional d'Educació Ambiental 2020-21 aspira a generar proactivitat davant dels reptes que ens planteja un món canviant i complex i a concebre solucions per a una societat més sostenible, coresponsable i justa. Sobre l'objectiu del primer congrés 'Teixir aliances per avançar en educació ambiental', aquesta segona edició vol transitar de l'acció individual a la transformació col·lectiva.
 
L'excepcionalitat de la pandèmia ha reconfigurat un format de trobades mensuals en línia, que s'inicia el novembre de 2020 i s’estén al llarg de 2021: un cicle enriquidor per incorporar idees i estratègies innovadores als centres educatius, les universitats, les entitats i les administracions que promovem l'educació ambiental. El Congrés Nacional d'Educació Ambiental és el laboratori de síntesi de coneixement de l'educació ambiental a Catalunya. 
 
Així, es faran sessions virtuals seran una cada mes, fins al setembre (excepte el mes d’agost):
 
- Obrim el Congrés! (gener) 
- La professió (febrer)
- Recerca i educació ambiental (març)
- Pedagogia de l’educació ambiental (abril)
- Emergència de Biodiversitat (maig)
- Emergència Climàtica (juny)
- Emergència econòmica i social (juliol)
- Governança i participació (setembre)

Aquest és l'acord de les entitats organitzadores del Congrés: el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), la Societat Catalana d'Educació Ambiental (SCEA), i en representació de totes les universitats catalanes, la Universitat de Barcelona i la Universitat Internacional de Catalunya (UIC Barcelona).
Relacionats:

/ ENLLAÇOS
Més informació i programa


BANC DE BONES PRÀCTIQUES
ODS - FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC
BANC DE BONES PRÀCTIQUES
FOCUS D'INNOVACIÓ LOCAL
PERFIL DEL CONTRACTANT
CODI DE RÈGIM LOCAL
FORMACIÓ
BUTLLETÍ DIGITAL
REVISTA FMC